alternative










Kāpēc uzņēmumam nepieciešams interneta veikals? Reāla atsauksme!



Kā uzņēmuma īpašnieks vēlējos ar Jums padalīties savās pārdomās par to, cik svarīgs ir interneta veikals, domājams, jebkāda veida un lieluma uzņēmējdarbībai. Esmu dažādu elektronikas preču remontdarbnīcas īpašnieks un tajā pašā laikā klientiem nodrošinu arī rezerves daļu un aksesuāru iegādes iespējas. Sākumā pavisam nelielais tirdzniecības bizness strauji kļuva arvien jaudīgāks un pasūtījumu skaits auga. Arī klientu jautājumi par sortimentu kļuva arvien daudzveidīgāki un to apjoms turpināja palielināties - līdz nonācu situācijā, kad manu nelielo veikalu apmekētāji “gāza riņķī”, bet apkalpošanu jau sen nespēja nodrošināt pāris algotie darbinieki. Tāpēc interneta veikals ir tieši tas rīks, kas man bija un ir nepieciešams, lai bizness ietu kā no rokas, lieki nenoslogojot tam nepieciešamos darbiniekus un ļaujot klientiem pašiem maksimāli ātri un ērti tikt pie kārotajām lietām.

Pirmkārt, tagad mani klienti paši var iepazīties ar piedāvāto preču dažādību un niansēm. Otrkārt, bez liekas verbālas un rakstiskas saziņas var preci pasūtīt un veikt attiecīgu tās apmaksu. Un, treškārt, mūsdienās ļoti svarīga ir kļuvusi piegāde līdz mājas durvīm, ko es ar interneta veikala palīdzību varu visoptimālāk īstenot. Tagad klienti paši nesteidzīgi var izvēlēties, kādas preces un kādā daudzumā pie manis pasūtīt un kāds piegādātājs un par kādu samaksu to visu piegādās.

Bez visām šīm pozitīvajām lietām gan klientiem, gan man kā tirgotājam ir vēl dažādi plusi, bet visvairāk izcelt vēlējos divus no tiem. Mans uzņēmums tirgo simtiem dažādu lietu un savulaik, lai saprastu, kas visvairāk tiek pirkts, katru reizi nācās īstenot laikietilpīgu inventarizāciju. Tagad ar interneta veikalu šāda preču uzskaite jau ir automatizēta un es vienmēr zinu, kas un kādā daudzumā ir notirgots. Tādējādi varu operatīvi reaģēt gan veicot jaunu piegādes pasūtījumu, gan izlemjot, ko attiecīgajā laika posmā labāk reklamēt. Runājot par reklāmu, tā ir otra pozitīvā lieta, kas ir ne mazāk svarīga. Tiklīdz man bija savs interneta veikals, pavērās gana plašas iespējas to popularizēt gan dažādos sociālajos tīklos, gan citās tiešsaistes platformās, sasniedzot ļoti plašu auditoriju un attiecīgi arī palielinot klientūru.

Tirgosimies gudri un klientiem tīkami! Lai Jums jauka diena! 

Saņemt piedāvājumu

footer-frame